Jäsenyys

Jäsenyys

Liittyminen Päpsyyn

Päpsyn jäseniksi voivat liittyä kaikki psykologit ja psykologian pääaineopiskelijat, jotka joko asuvat tai työskentelevät Päijät-Hämeen alueella. Jäsenmaksu riippuu jäsenyyden tyypistä; opiskelijajäsenille maksu on pienempi kuin varsinaisille jäsenille. Kun haluat liittyä Päpsyyn, vaihtaa Päpsyyn toisesta paikallisyhdistyksestä tai muuttaa jäsenyytesi tyyppiä seuraa alla olevia ohjeita:
Liiton jäseneksi pääset tämän linkin kautta: https://www.psyli.fi/me/jasenyys/
Jos olet jo liiton jäsen ja haluat vaihtaa jäsenyhdistystä, se onnistuu em. linkin kautta: https://asiointi.psyli.fi/

Jäsentietojen muutos
Jos jäsentiedoissasi tai työpaikkatiedoissasi tapahtuu muutoksia, voit tehdä ne suoraan netissä. Se onnistuu kirjautumalla Psykologiliiton jäsenalueelle tunnuksilla ja kohdasta “jäsenpalvelut“.

Jäsenyyteen liittyvissä asioissa voit olla liittoon sähköisesti yhteydessä osoitteeseen jasenpalvelu@psyli.fi . Liiton jäsensihteerin saa myös kiinni numerosta 09-6122 9133.

Päpsystä ja psykologiliitosta eroaminen:
Päpsystä ja psykologiliitosta eroaminen tapahtuu lähettämällä vapaa-ehtoinen kirjallinen eropyyntö Päpsyn jäsensihteerille em. osoitteeseen. Yhdistyksestä ja liitosta erotessasi eroat myös samalla työttömyyskassasta. Jäsensuhteesi päättyy sen kalenterikuukauden loputtua, jonka aikana yhdistyksen hallitus on käsitellyt eroanomuksen.